Gratis adverteren api

 

TE KOOP op 5 sterren camping "de luttenberg"

TE KOOP op 5 sterren camping
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
8087 keer sinds 21-01-2015, 14:32:39
Telefoon:
+31 (0)651003380
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

IN PRIJS GEDAALD NU 62.500 euro!!! uitgeroepen tot BESTCAMPING 2015 Heerlijk recreëren in een rustige "landelijke" omgeving
In een aantrekkelijke en ruim opgezette omgeving staat dit uitstekend onderhouden en zeer onderhoudsvriendelijk "Arcabo" recreatiechalet met tuinhuis en ruime tuin op een perceel eigen grond van ca. 315m². Op een rustige en kindvriendelijke plek van het park met legio voorzieningen zoals zwembad, midgetgolf, skelterbaan, speeltuin, vissen, sportfaciliteiten, fiets- en wandelroutes. Huisdieren zijn er, mits aangelijnd welkom. Het chalet is in 2006 gebouwd met gebruik van degelijke materialen, het heeft een inhoud van ca. 150 m³ en een oppervlak van ca. 45m². De privacy biedende tuin is gelegen op het zuidoosten en biedt opvallend veel ruimte met wijds uitzicht over het park en de landelijke omgeving.

- Ruim opgezette omgeving
- Rustige straatje met louter recreatiebestemming
- Royale leefruimtes
- Nette complete keuken
- Goede isolatievoorzieningen en prima onderhouden
- Diepe achtertuin op het zuidoosten
- Gunstig gelegen ten opzichte van autosnelwegen A1 & A35
- Onderhoudsarm Canexel gevelbekleding
- Afwasbare Agnes plafondafwerking
- Aangesloten op alle nutsvoorzieningen en riolering

Het chalet is gelegen in een ruime en groene omgeving waar verkeersrust gegarandeerd is. Aangezien de naast- en tegenovergelegen recreatiewoningen met voldoende tussenruimte gesitueerd zijn heeft u geen last van inkijk en geniet u van optimaal privacy.
Naast het chalet ligt een bestrate oprit/parkeerplaats. De voortuin is sierlijk ingeplant met groenblijvende buxusstruiken en geeft het geheel een verzorgd aanzicht.
De diepe achtertuin biedt veel privacy en is gelegen op het zuidoosten. Zowel voor- als achterin de tuin is een royaal sierbestraat zonneterras aanwezig. Dit in combinatie met een groen grasgazon en een gevarieerde plantenborder maken van deze tuin een heerlijke leeftuin. De diepte van deze tuin en de weloverwogen indeling zorgen ervoor dat er op elk moment van de dag wel ergens een zonnige of schaduwrijke zitplek te vinden is.

meubels, potten, pannen, bestek, grasmaaier, tuin gereedschap zijn gratis
over te nemen.


voor meer info: maikelvelderman@hotmail.com of 0651003380

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)