Gratis adverteren api

 

Massageolie Eros ( by Megasol) v.a. € 5,95

Massageolie Eros ( by Megasol) v.a. € 5,95
Prijs:
€ 5.95
Bekeken:
13423 keer sinds 16-06-2014, 19:16:21
Telefoon:
+31 (0)235563248
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Eros heeft recent de naam van het retroproduct Super Concentrated Body Glide aangepast naar CLASSIC SILICONE BODYGLIDE. Gelukkig bleef het bij een naamsverandering en hebben ze niets aan de fantastische eigenschappen van dit product veranderd. Ook de verpakking kreeg een kleine opfrisser.

Eros Super Concentrated Body Glide by Megasol (dus met de M op de fles) is de de absolute top onder de massage-oliën op siliconen-basis. Er is gewoon geen concurrentie; niets glijdt beter en niets is zuiniger in gebruik! Doordat Eros geen water bevat kan het niet uitdrogen en is het daarom bij uitstek geschikt voor een langdurige, intieme massage als voorspel. Een zijdezachte huid is een prettige bijkomstigheid. 100% veilig in combinatie met alle soorten \\\'slaapkamer\\\' plezier, condooms, speeltjes (behalve siliconen) en latex of rubber kleding (let wel op met ‘normale kleding’). Eros lost niet op in water en kan daardoor ook onder water gebruikt worden ..... Niet voor niets wereldwijd aanbevolen door artsen en apothekers!

Fabrikant Megasol is de maker van de enige echte Eros en herkenbaar aan de M op de fles. Zij voldoet als eerste en enige aan de uiterst strenge regel s van de Duitse medicijnwet en heeft daardoor in 2004 als eerste en enige fabrikant een CE keurmerk gekregen; typische ‘Deutsche Grundlichkeit’ dus .......


Prijs fles 30 ml € 5,95

Prijs fles 100 ml € 8,95

Prijs fles 250 ml € 18,95

Prijs fles 500 ml € 34,95

Prijs fles 1000 ml € 63,95


Verzendkosten zijn afhankelijk van de inhoud van de fles en ligt tussen € 5,95 en € 6,75 op onze website kunt u precies zien welk bedrag u betaalt. (bij ons betaalt u uitsluitend de werkelijke verzendkosten)
Bespaar op de verzendkosten en combineer uw bestelling met andere, bijbehorende artikelen.

Afhalen in Hoofddorp is tijdens kantooruren mogelijk.

Via onze website is het mogelijk om met IDEAL te betalen. Betalingen voor 15.00 uur bijgeschreven worden dezelfde dag verstuurd. 
Wij verzenden uiterst discreet in een blanko verpakking zonder naam afzender.

Levering uit voorraad: betaling vóór 15.00 uur op onze rekening bijgeschreven, bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Wij zijn nu ook te vinden op facebook, like onze pagina Livebetter. nl en zo blijft u op de hoogte van leuke aanbiedingen en acties. Regelmatig verloten wij cadeautjes onder onze volgers !

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)