Gratis adverteren api

 

220V Wandlamp Oslo + PIR met Sensor

220V Wandlamp Oslo + PIR met Sensor
Prijs:
€ 28.99
Bekeken:
8612 keer sinds 22-04-2014, 18:32:08
Telefoon:
+31 (0)529 76 90 46
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Welkom bij Huis en Tuin 24/7. De online winkel voor al uw tuinverlichting.
Het is weer vroeg donker en als u 's avonds thuis komt is uw sleutelgat soms moeilijk te vinden. Zonde om de hele tijd het licht aan te laten? Met de sensor gaat de lamp vanzelf uit als er geen beweging is. Tevens ook veilig voor ongenodigde gasten!

De in kunststof uitgevoerde lamp Oslo is voorzien van een PIR sensor die instelbaar is op zowel lichtsterkte (daglicht/schemering) als brandduur (hoe lang de lamp na inschakeling blijft branden). Zeer geschikt als functionele verlichting bij garage, schuur en carport.

Het uitgebreide assortiment 240 volt verlichting bestaat uit verschillende productlijnen en lichtbronnen (gloeilampen en LED's). De in moderne en klassieke stijlen uitgevoerde productlijnen bestaan uit tuinsokkels, wandlampen en lantaarnpalen. Zo vormt uw verlichting altijd een mooi geheel in uw tuin bij het verlichten van uw entree, tuinpad of karakteristieke tuinobject. Modern, klassiek, retro, voor elke stijl van uw tuin is wel een geschikt 240volt model te vinden. Tevens zijn enkele modellen uitgevoerd met lichtsensoren en bewegingsmelders, zo kunt u ook op een stijlvolle wijze uw tuin een beetje veiliger maken. Uw tuinverlichting schakelt vanzelf in bij het naderen van uw voor- of achterdeur.

Kenmerken:

1 stuks
Plastic Behuizing
Echt glas
E27 fitting
Max 60 Watt
Bewegingssensor
Exclusief lamp

Te koop bij Huis en Tuin 24/7
Bel ons op 0529-769046

Bestellen? Mail ons voor de link van onze webshop

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)