Gratis adverteren api

 

knus vakantiehuisje nabij Ommen

knus vakantiehuisje nabij Ommen
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
6844 keer sinds 08-01-2014, 14:26:13
Telefoon:
+31 (0)615476364
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Op een uniek plekje in een prachtige bosrijke omgeving tussen Ommen en Hardenberg (Beerze)staat ons 4 persoons vakantiehuisje "de Veldhoen".
Hier vindt u rust en ruimte.
Het huisje staat aan het eind van een zandpad op loopafstand van de Vecht en maakt deel uit van de kleinschalige (SVR) camping Zandman. Een ideale uitvalsbasis voor een paar dagen ertussenuit of voor een langere vakantie.Genieten van de prachtige omgeving waar actieve mensen uitstekende mogelijkheden hebben om lekkere wandelingen of fietstochten door de bossen te maken.(huren van fietsen is mogelijk )
Veel recreatieve mogelijkheden in de omgeving.Of heerlijk teruggetrokken op het terras zitten in de besloten tuin waar de vele vogels u zullen vermaken is ook een mogelijkheid . U vindt hier gemoedelijkheid en de prachtige natuur en de rust van het Overijsels vechtdal.
Vanuit het huisje wandelt u zo naar de Vecht waar u kunt zwemmen varen of vissen. .Op fietsafstand ligt de prachtige recreatieplas De Oldemeijer. Op korte afstand per auto zijn de avonturenparken Hellendoorn of Slagharen.
Op de naastgelegen camping zijn vele faciliteiten te vinden waaronder een grote kampwinkel en zwembad op loopafstand (www.beerzebulten.nl )
Iets verder weg is het Noorder dierenpark Emmen.. Dus voor elk wat wils.
Bijkomende kosten: €35,00 eindschoonmaak(zelf schoonmaken is niet mogelijk) en toeristenbel. €1,00 pppn Raadpleeg onze website voor de prijzen en de beschikbaarheid.
In het huisje mag niet worden gerookt. Huisdieren niet toegestaan .
Het huisje is voorzien van CV dus ook in het najaar en in de winter is het lekker comfortabel en is het hier heerlijk vertoeven.
Reserveer heel simpel via onze site.
www.de-veldhoen.nl

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)